Dnevne sobe i biblioteke

Da bi se postigla harmonija udobnosti i ljepote tako funkcionalno kompleksnog prostora, treba posebno voditi računa o uspostavljanju ravnoteže svih elemenata. Jedna od odlika STILLES-ovog programa, jeste namještaj po mjeri uz široke mogućnosti kojima se mogu uskladiti drugačiji stilovi kroz različite materijale. Elegantne i moderne linije, kvalitetni materijali, ravnoteža formi, boja i rafiniranih detalja su elementi koji oplemenjuju dnevni boravak na najbolji mogući način, a sve to je opipljivo u STILLES-ovom salonu.

Spavaće sobe

Spavaća soba, više nego ijedna druga prostorija u domu, bi trebala pružiti osjećaj mirne i opuštene atmosfere. Taj prostor namijenjen je spavanju, odmoru i relaksaciji. STILLES-ov program opremanja enterijera spavaćih soba nudi pored modernog i udobnog kreveta i već poznate SOGAL plakare. U ovom programu izrade po mjeri, prisutni su i toaletni stolići, noćni ormarići, komode i police kao neizostavni elementi svake dobro opremljene spavaće sobe.

Dječije sobe

Djeca i tinejdžeri svoju sobu doživljavaju na poseban način. Izbor namještaja  za takve enterijere treba da je funkcionalan, praktičan i lak za održavanje, ali ni dekoracija i izbor boja nisu uopće zanemarivi. U tu svrhu STILLES-ova paleta boja je široka: od nježnih pastelnih nijansi, do veselih živih boja.  Za njih prostor treba učiniti inspirativnim, ugodnim i slobodnim. STILLES-ov projektantski tim je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u tom segmentu uređenja enterijera, uspio svaki prostor dječije sobe realizirati kao autentičan, a da pri tome ne skrene s puta projektantskih principa i zahtjeva svog malog, ali vrlo važnog, klijenta.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!